e

9 ok, amiért imádjuk 2018-at!

2018-ban rengeteg kihasználni való szabadidőnk lesz, hiszen egészen kivételes módon ebben az évben kilenc hosszú hétvége vár ránk.

Miniszünidő

Jó hír: 9 hosszú hétvégénk van. Rossz hír: az egyiken már túl vagyunk. De így is nagyszerű érzés azon gondolkodni, mihez kezdünk a maradék hosszú hétvégéinkkel. A Hello BB-n év elején már megosztottunk egy szabadnaptárat, mentsd le a telefonodra, így egész évben könnyen tervezhetsz programokat. Összeszedtünk neked néhány linket és tippet az adott hosszúhétvégéhez kapcsolódóan, a jelszó pedig az aktív pihenés!

Passzívan vagy aktívan?

Mihez kezdj ennyi rád szakadó szabadidővel? Először is, ne a nagytakarítással foglalkozz, és ne a tévé előtt töltsd a napokat!A meleg takaróval és kávéval bekuckózás is csak rövid időre szórakoztató, és csak az Instán néz ki jól.

Előre láthatóan a márciusi hosszú hétvégén már tele vannak a wellnesshotelek és a magyarok által kedvelt síterepek panziói is, de a lemondásokra és a last minute ajánlatokra még érdemes vadászni.

Március végén ismét négy napos hétvége következik, a húsvét. Ilyenkor már a szilveszteri fogadalmasok is kimerészkedtek futni, és itt az ideje az első megmérettetésnek. Rengeteg teljesítménytúra és terepfutóverseny közül válogathatsz, vagy akár magadnak is tervezhetsz egy lazább túrát, hegységekből szerencsére nagy a választék itthon. Ha tavasszal elkapott a sportolási láz, a májusi hosszú hétvége ideális lehet egy bringatúrára, már vannak kifejezetten kerékpáros túrákat szervező utazási irodák is a piacon.

Mivel a nyár végén augusztus 20. hétfőre esik majd, meghosszabbíthatod a nyaralásodat, ezen nem is kell sokat gondolkodni. Ha itthon töltöd az ünnepet, számtalan programot találhatsz országszerte ezen a napon, főleg az étel-ital témakörben.

Ősszel pedig két négy napos hosszú hétvégét tervezhetsz, ideális lesz az idő egy európai nagyváros meglátogatására, utazástervező, repjegy összehasonlító oldalakon folyamatosan monitorozhatjuk az olcsó jegyeket és szállásokat.

Már előre örülhetsz, hogy karácsonykor alig kell szabadságot kivenni, mert szenteste szerdára esik. Egyre többen gondolják úgy, hogy nem otthon töltik az ünnepet, hanem egy vidéki szállodában vagy külföldi panzióban élvezik, hogy végre más főz és takarít. És az ünnep erről is szól: lassításról, jelenlétről. Tervezd meg ezt a nagyszerű évet, élvezd a hétköznapokat, és engedj időt magadnak a feltöltődésre is!

Kedveld a gyakornokoknak és pályakezdőknek szóló Facebook oldalunkat: