t

Csapatépítők legjei, mert a számháború már lejárt lemez

Manapság a csapatépítők már nemcsak egy-egy közös munkahelyi sütizésről vagy csoportos beszélgetésről szólnak; a cégek kínálatában legvadabb álmaid válhatnak valóra.

A csapatépítés elsődleges célja a dolgozók összeismertetése, amely során olyan képességekre is fény derülhet, amelyeket a későbbiek során, céges szinten is hasznosítani tudnak majd. Fontossága a csapatfolyamatokban rejlik; a szervezésekor tehát érdemes figyelni arra, hogy az esemény a kreatív megvalósítás mellett fókuszáljon az egymás közötti kommunikáció és bizalom kiépítésére, erősítésére, az együttműködésre. Ezek azok a tényezők, amelyek a későbbi közös munka során majd segítenek abban, hogy megértsétek egymást, félreértések nélkül kommunikáljatok, és ne csak úgy üljetek az irodában, mint a szobanövények, hanem próbáljátok a maximumot kihozni egymásból.

Az alábbiakban a csapatépítő tréningek aktuális trendjeibe adunk bepillantást.

Törjetek a magasba!

Mindig a maximumon pörögtök, és munka után sincs megállás? Akkor a CyberJump a számotokra ideális csapatépítő helyszín! Magyarország első trambulinparkja különböző pályákat kínál. Kipróbálhatjátok a bossaball-t, amely egyedi labdajáték, és a foci, a röplabda, valamint a capoeira elemeiből építkezik, vagy profi kosarasok módjára zsákolhattok a slamball szférában, míg a battle beam az egyensúlyotokat és a kitartásotokat teszi próbára. Az interaktív fal a reflexeitekre lesz jó hatással, a Ninja Warrior pálya pedig az állóképességeteket teszteli. Versenyezzetek, bíztassátok egymást, ha pedig elfáradtatok, akkor huppanjatok bele a big air bag nevezetű hatalmas légpárnába.

Irány a vörös szőnyeg!

Szeretnétek kipróbálni magatokat egy teljesen új szerepkörben? Erre is van lehetőségetek, hiszen a Survive All trénerei segítenek abban, hogy átéljétek a hollywoodi filmforgatások hangulatát. Az elkészült rövidfilmet hazavihetitek, így amellett, hogy jól szórakoztok és rengeteg vicces élménnyel
gazdagodtok, visszanézhetitek a történeteiteket. Ezen felül olyan indoor és outdoor programokat is kínálnak, mint a motoros hószán túra, amely során a bihari hegyek festői szépségű tájai várnak benneteket, vagy a közös tánctanulás, esetleg a kreatív csapatépítés, amelynek végeredménye egy közösen készített alkotás.

Teljes bizalom egy láthatatlan világban

A Láthatatlan Kiállításon a helyszínre látogatók vak vezetők segítségével kalandozhattok a fény nélküli világban, ahol a teljes sötétség miatt felerősödnek az érzékszervek, és teljesen más szemszögből ismerheted meg a hétköznapi tereket. A csapatépítő tréning során a résztvevők egymásra vannak utalva, így az egyik legfontosabb feladat a kis túra során a társak folyamatos támogatása, a kölcsönös bizalom megalapozása, ezáltal a berögzült munkahelyi sémák, viselkedési formák feloldása. Lezárásképp a hely további különleges programokat kínál, úgy, mint a Láthatatlan vacsora, vagy éppen a Láthatatlan borkóstolás, ahol nem kell mást tennetek, csak az érzékeitekre hallgatnotok.

New York és Olaszország tárt konyhákkal vár

A csapatépítés egyik klasszikusa a főzőtanfolyam, egy kis csavarral azonban új köntösbe csomagolható. Itt is fontos, hogy figyeljünk egymásra, vegyük ki részünket a közös munkából és legyünk együttműködők, hogy csapatunk valóban jót ehessen a végén. A gasztro utazás helyszínét ti választjátok meg: az EasyCooking szolgáltatásai között például megtalálhatóak amerikai és olasz receptek is. A döntés és persze a fakanál is innentől a ti kezetekben van.

Csapatépítés a Budapest Bankban

Munkatársaink és gyakornokaink színes programok közül választhatnak, ha csapatépítésre kerül a sor. Minden osztály és azon belül a csapatok is magának szervezi a kirándulásokat; így kollégáink voltak már közösen evezni, túrázni, főzőcskézni és festeni is.