bb

Hozd be a gyereked a bankba nap

Biztosan sokan vannak köztetek, akik méggyermekként eldöntötték, hogy a szüleik foglalkozását fogják űzni felnőttként. Mi már ismerjük a jövő „kis bankárjait”, ugyanis október 31-én családos dolgozóink  gyermekükkel együtt érkezhettek a munkába, a „Hozd be a gyermeked a bankba” rendezvény keretein belül, a Dolgozó szülők csapat szervezésével.

 

 

A nap folyamán 50 gyermek−  azon túl, hogy belekóstolhatott szüleik mindennapjaiba, − játékos formában ismerkedhetett meg a bank működésével, a mindennapi pénzügyekkel, a postázóval, sőt a bankbiztonsággal is.  Ezeken túl, betekintést nyerhettek a munkatársi kezdeményezéseinkbe is: a Zöld iroda csapat révén például PET palackból teknősöket készíthettek, míg az ÁllatBBarát csapat képviselői kedvenceik behozásával varázsolták még mókásaBBá a napot, így rendezvényünk gyerekkacajtól és kutyaugatástól egyaránt hangos volt.

Ha te is vevő vagy a gyerekbarát irodára, akkor nálunk a helyed! Jelentkezz hozzánk gyakornoknak, ha egy vidám hangulatú közegben szeretnél munkatapasztalatot szerezni!

 

Addig is kedveld a gyakornokoknak és pályakezdőknek szóló Facebook oldalunkat:

Hello BB – Hello Budapest Bank