t

Jelentkezz LinkedIn-en keresztül álmaid állására!

A LinkedIn funkcióját, az Easy Apply-t már számos vállalat használja. Ez a közösségi oldal öt „sorsdöntő” másodpercre rövidíti az álláskeresést. Ami fontos: a profilod legyen rövid, tömör, átlátható, és az érdeklődésednek megfelelő tartalmakat tüntess fel.

Mi az a LinkedIn?

A LinkedIn az üzletemberek, vállalkozások és karrierépítők online közösségi tere, ahol mindenki megtalálhatja a saját céljaihoz, valamint érdeklődési, érdekeltségi köréhez tartozó tartalmakat és személyeket. Globálisan közel 500 millió felhasználójával a negyedik legnépszerűbb közösségi média-felület.

Hogyan érvényesülj?

Ahhoz, hogy munkaerő-piaci szempontból is versenyképes legyél, fontos, hogy legyen egy átlátható, rendezett és informatív LinkedIn profilod. Első lépésként válassz egy jó minőségű képet magadról, amely megállja a helyét egy szakmai önéletrajzban.

Második pontként fogalmazd meg a bemutatkozó szöveged: legyen rövid, és foglalja össze a képességeidet és tapasztalataidat. Ezt könnyebb kivitelezni, ha előbb megcsinálod a részletes áttekintést, pontos megjelöléssel: hol dolgoztál, mettől meddig tartott a munkaviszonyod, milyen feladataid és projektjeid voltak, és azokban milyen eredményeket értél el. Figyelj, hogy a megfelelő kulcsszavakat is elrejtsd a leírásodban, ha például pénzügyi területen végeztél, akkor tüntesd fel, milyen szakirányra specializálódtál. Amennyiben rendelkezel munkatapasztalattal, akkor úgy válogasd meg a kifejezéseket, hogy illeszkedjenek előzetes ismereteidhez, valamint a választott karrierúthoz egyaránt.

Jelöld meg a szakmai kompetenciáidat, „skilljeidet”. Kapcsolati hálód növekedésével partnereid igazolhatják az említett képességeidet, ajánlásokat és referenciákat gyűjthetsz, így még hitelesebb lehetsz.

Jelentkezz egy kattintással!

Az Easy Apply funkció lehetővé teszi a munkáltatónak, hogy az állás iránt érdeklődők saját LinkedIn profiljukkal pályázzanak a meghirdetett pozícióra. A munkavállalóknak pedig egy kattintásra, azaz mindössze öt másodpercre redukálja a jelentkezés idejét.

A Budapest Bank karrier oldala is megújult: elérhető pozícióinkra mostantól egyszerűbben, akár mobiltelefonon keresztül is, LinkedIn profil segítségével néhány gombnyomással jelentkezhetsz!

Kedveld a gyakornokoknak és pályakezdőknek szóló Facebook oldalunkat: