bb

Megbízható Munkaadó díjat kapott a Budapest Bank

Ezúttal a Német – Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) ismerte el pénzintézetünk példaértékű munkáltatói gyakorlatát. A szakmai elismeréssel olyan magyarországi vállalatokat tüntettek ki, amelyek példaértékűen gondoskodnak alkalmazottaik munka- és életkörülményeiről. Vizsgálták a javadalmazást, a szociális-jóléti juttatások rendszerét, az egészségvédelmi kezdeményezéseket és a munkakörülményeket, a képzési és továbbképzési gyakorlatot, a fejlődési és karrier lehetőségeket is.  Mindezen szempontokat figyelembe véve döntött úgy a zsűri, hogy díjazza vállalatunkat.

 

 

Az elmúlt időszakban több, rangos elismerést kapott már bankunk munkáltatói gyakorlatáért, így például idén elnyertük a Pénzügyi szektor legvonzóbb munkaadója díjat (Randstad Award 2018), az elmúlt három egymást követő évben a Legjobb Gyakornoki Munkahely elismerést (Zynternship és Colibri Awards), az Év Felelős Foglalkoztatója minősítést (2017), és Az Év Családbarát Vállalata címet (2017) is magunkénak tudhatjuk.

 

Mindezen elismerésekben fontos szerepet játszott a Gyakornoki Összefogás Program, amelyet négy éve hoztunk létre, hogy segítsük a fiatalok beilleszkedését a munka világába. Mi itt a Budapest Banknál tudjuk, hogy milyen nehézségekkel kell szembenéznetek pályakezdő vagy épp pályát váltó fiatalként, ezért évente 400 gyakornokot foglalkoztatunk, akiket mentori támogatással és tréningekkel segítünk. A tavalyi évben 56 gyakornokunk már pályakezdőként vett részt vezetőképző programunkban. Szeretnénk, ha 2018-ra ez a szám elérné a 100 főt.

További információkért és a legfrissebb álláslehetőségekért látogass el a gyakornokoknak és pályakezdőknek szóló Facebook oldalunkra: