i

#ÚJARCOK – Csupor Bence

Évente közel 400, egy időben pedig több mint 200 gyakornok dolgozik a Budapest Banknál. De kik ők? #ÚJARCOK rovatunkban őket mutatjuk be.

Bence április elején kezdett el dolgozni a kaposvári fiókban értékesítés-támogatási gyakornokként. Hol tanul? Mit érdemes még tudni róla? Elmondja ő!

Az idei év április elején egy szép, napsütéses tavaszi napon kezdtem el gyakornokként dolgozni  a Kaposváron elhelyezkedő Budapest Bankban. 

Jelenleg végzős vagyok a Kaposvári Egyetem Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki szakán, és ha minden a tervek szerint halad jövő év februárjában „abszolválom” az első diplomámat. Korábban elvégeztem egy külkereskedelmi üzletkötő képzést, de annak irányában még nem tevékenykedtem. 10 évig versenyszerűen röplabdáztam a helyi röplabda akadémián és iskoláimban, amit sajnos egy komoly bokasérülés miatt abba kellett hagynom. Talán a röplabdázásra vagyok a legbüszkébb, mert ötszörös Országos Magyar Bajnoknak mondhatom magamat (serdülő, ifi, junior, diákolimpiai és egyetemi bajnok). Ennek ellenére továbbra is hobbiként űzöm a röplabdát, év közben az egyetemi csapatban, nyáron pedig strandröplabdában mérettetem meg magamat. Van egy nagyon aranyos, játékos, szeretetéhes  3 éves  vizsla-agár keverék kutyám, aki Borbála névre hallgat. Szegényt utcára dobták és úgy fogadtuk be. Különleges képességem, hogy minden típusú emberrel megtalálom a közös hangot, jól elő tudom magam adni, talán ezért is sikerült minden egyetemi vizsgám elsőre. 😀 Már ha ez különleges képességnek számít.

Üdvözlünk a Budapest Bank csoport gyako​rnokai között! Gratuláljunk az új munkádhoz, reméljük, megtalálod a számításaid és te is hozzájárulsz a Bank sikeres működéséhez! 🙂