i

#ÚJARCOK – Dános Tímea Dóra

Évente közel 400, egy időben pedig több mint 200 gyakornok dolgozik a Budapest Banknál. De kik ők? #ÚJARCOK rovatunkban őket mutatjuk be.

A gyakornoki álláskeresésnél Timi számára a BB volt az elsőszámú cél, a sikeres felvételi után májustól már üzleti elemző gyakornokként dolgozik nálunk! A munka mellett szabadidejét is aktívan tölti, cikkünkből kiderül, hogy mivel! 🙂

Májusban kezdtem el dolgozni üzleti elemző gyakornokként a Budapest Lízingnél, jelenlegi munkaszerződésem október végéig szól.

Érettségi után a továbbtanulási irányvonalat a matek iránti érdeklődésem határozta meg. 2015-ben alkalmazott közgazdaságtan alapszakon diplomáztam a  Budapesti Corvinus Egyetemen. Július elején fejezem be tanulmányaimat az egyetem mesterszakán, ami után végzettségem szerint közgazdasági elemzőként szeretnék elhelyezkedni. Érdekel a makroökonómia, az elemző munka, de szeretnék több területet is megismerni.

A gyakornoki álláskeresésénél első helyen a BB szerepelt, és nagyon örültem, amikor felvettek a megpályázott pozícióra. 🙂 Reményeim szerint sokat tanulok majd itt!

Matematika tudásomnak köszönhetően szabadidőmben egyetemistákat tanítok a gyakornoki munka mellett. Kedvenc időtöltésem a tánc, 10 évig néptáncoltam, majd 6 évig egy szentendrei fashion dance csapat tagja voltam, akikkel többszörös országos bajnokok lettünk. Ennek köszönhetően  2011-ben kijutott csapatunk Hip-Hop kategóriában az ESDU World Dance Masters versenyre Horvátországba, ahol 3. helyezést értünk el. Ma már csak hobbi szinten táncolok, jellemzően salsát. Szeretek futni, kerékpározni, előbbit, ha tehetem napi szinten űzöm.

Nagyon szeretem az állatokat, pici korom óta mindig volt egy kutyus a kertben. A mostani magyar vizslánk, Pajkos már 5 éves, de mint a neve is mutatja, nem nagyon képes felnőni. Egy örök gyerek, igazi szeretetbomba.

Üdvözlünk a Budapest Bank csoport gyako​rnokai között! Gratuláljunk az új munkádhoz, reméljük, megtalálod a számításaid és te is hozzájárulsz a Bank sikeres működéséhez! 🙂