i

#ÚJARCOK – Horváth Patrik & Máté Ádám

Évente közel 400, egy időben pedig több mint 200 gyakornok dolgozik a Budapest Banknál. De kik ők? #ÚJARCOK rovatunkban őket mutatjuk be.

Ismerjétek meg Patrikot, aki áprilisban kezdett a BB-nél gyakornokként! Melyik a kedvenc sorozata? Mit csinál a szabadidejében? Hova jár egyetemre? Ha kíváncsiak vagytok, olvassatok tovább! 🙂

Április elejétől vagyok a Budapest Banknál, mint behajtási adminisztrációs gyakornok és a budapesti központ 7. emeletén dolgozom, ahonnan nem mellesleg szép a kilátás is.

Zalai származású vagyok, konkrétabban Nagykanizsa környéki és oda jártam gimnáziumba is. Jelenleg másodéves hallgató vagyok Az ELTE Természettudományi Karán, Földrajz Bsc – Regionális elemzési szakirányon. Szabadidőmben elég sok mindent szeretek csinálni, leginkább a városban vagy a természetben járni-kelni. Emellett szeretek a barátaimmal lenni, bulizni vagy beülni valahová. Sokszor nézek filmeket, sorozatokat konkrétabban thriller, dráma, sci-fi és fantasy típusúakat. Kedvenceim a Game of Thrones, Supernatural, Friends, How I Met Your Mother, Smallville, Stargate. Imádok zenét hallgatni, ha tehetném, akkor mindig azt hallgatnék! Néha egy-két számítógépes játék is belefér a szabadidőmbe, jellemzően World of Warcraft, Starcraft vagy Tomb Raider, de mostanság ezekre nincs túl sok időm.

Ádám szintén áprilistól erősíti a Budapest Bank csapatát gyakornokként, itt az idő, hogy megismerjétek őt is!

Áprilisban kezdtem el dolgozni a Budapest Bank Behajtási osztályán, mint adminisztrációs gyakornok. A munka még nagyon friss és változatos. A kollégák szimpatikusak, barátságosak, de amit kiemelnék az a segítőkészségük mindenben, hogy minél gyorsabban alkalmazódhassak az új környezethez.

Egyetemen idén leszek végzős, német- történelem szakon. Most a munka és a suli jól kiegészítik egymást. Szabadidőm nincs sok, de abban a kevésben sportolni szoktam. Télen inkább edzőterembe járok, nyáron viszont a szabadban szoktam futni. Évente legalább kétszer ott vagyok valamelyik futó rendezvényen 10-21 km közötti távokon. Imádom a versenyeket, ezért is keresem azokat a helyzeteket, kihívásokat ahol elfoghatja az embert egy kis egészséges versengés.

Üdvözlünk titeket a Budapest Bank csoport gyako​rnokai között! Gratuláljunk az új munkátokhoz, reméljük, megtaláljátok a számításaitokat és ti is hozzájárultok a Bank sikeres működéséhez! 🙂