i

#ÚJARCOK– Kelemen András

Évente közel 400, egy időben pedig több mint 200 gyakornok dolgozik a Budapest Banknál. De kik ők? #ÚJARCOK rovatunkban őket mutatjuk be.

Kelemen András, 22 éves műszaki menedzser szakos hallgató vagyok a Műegyetemen. Idestova már 4. éve járok egyetemre, habár most újra gólyaként iratkoztam be. Sokatokban felmerülhet a kérdés, hogy lehetséges ez?

A tanulmányaimat egy mérnöki karon kezdtem, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy ez nem az én pályám, ezért váltottam. Igaz 3 évbe telt, míg eljutottam erre az elhatározásra, de most már bizton állítom, hogy ez az a szakma amivel szeretnék majd a továbbiakban foglalkozni. Hál’ isten ez a pálya nem túl lehatárolt, sőt elég nyitott, innen műszaki és gazdasági területen is elhelyezkedhetek. Az előbb említett jelző nagyban jellemez engem: nyitottság! Szeretem a kihívásokat, az új dolgokat és nem szeretek tétlenül ülni otthon. Mindig hasznosan töltöm el az időmet és amennyire tudom ezt a családomra és a barátaimra fordítom (na meg egy kicsit magamra is :D). A szórakozás nálam mindig központi téma: imádok színházba, koncertekre valamint bulikba járni. Ma már ritkaság számba megy, de nagyon kedvelem a komolyzenét és ha tehetem meglepem magam egy-egy előadásjeggyel.

Azért esett a Budapest Bankra a választásom, mert több helyről is értesültem, hogy itt barátságos a környezet, a legjobb gyakornoki munkahelynek is megválasztották 2016-ban és nem mellesleg édesanyám már több mint 25 éve bankban dolgozik, így mondhatni megvolt a kezdő lökés. Nem csak az életben, hanem a munkában is határozott és céltudatos vagyok. Szeretem magam fejleszteni, elvem, hogy mindig van új a nap alatt, olyan tudás, amire szert tehetek.

Ha az elmúlt időszakomra gondolok, ez a legnagyobb eredményem most az életemben: az egyetemi szakváltás és a gyakornoki pozíció megszerzése. Már most nagyon jól érzem magam itt, remélem ez a továbbiakban sem fog változni. 🙂

Üdvözlünk a Budapest Bank csoport gyako​rnokai között! Gratuláljunk az új munkádhoz, reméljük, megtalálod a számításaid és te is hozzájárulsz a Bank sikeres működéséhez! 🙂